top of page

PARTNERS

Logo FB.png

Ontworpen door zeevaarders voor liefhebbers van de zee. PRESTIGE® jachten zijn het vlaggenschip van de Franse scheepvaart en de trots van een hele regio die zowel ambitieus als nederig is gebleven.

PRESTIGE® biedt een uniek assortiment van maar liefst 15 modellen: van flybridge en coupé modellen tot jachten en sportjachten.

Aan de buitenkant vertonen de jachten een harmonieuze en verfijnde esthetiek. Binnen bieden ze een uniek design dat ruimte en lichte verbindt met hoogstaande materialen. Dit is exact wat de ware luxe van PRESTIGE® inhoudt.

Voor meer informatie kan u hun website bezoeken.

Jeanneau-vertical-[Converti].gif

Sinds de oprichting in 1956 ontwerpt, produceert en verkoopt Jeanneau een zeer breed assortiment van motorboten, zeilboten en jachten op alle internationale markten. Na meer dan 60 jaar heeft Jeanneau haar stempel gedrukt in bijna 70 landen via een netwerk van maar liefst 350 distributeurs. In die tijd werden meer dan 300 modellen gecreëerd.

Van Henri Jeanneau's eerste races tot de Route du Rhum, het verhaal van Jeanneau staat steeds in het teken van visie en passie. Vandaag streeft Jeanneau nog steeds naar innovatie, kwaliteit en liefde voor producten die worden ontworpen voor alle noden.

Jeanneau onderscheidt zich door deeen unieke stijl van hun boten. Op het eerste gezicht is het hun tijdloze elegantie en perfecte afwerking die verleidt. Daarnaast worden hun vindingrijkheid en kwaliteit ondertekend door wereldberoemde architecten. Zekerheid over uw boot en uzelf staan centraal. Jeanneau bezorgt het gevoel van vertrouwen zodat u ten volle kan profiteren van het gelukzalige leven op een boot.

Voor meer informatie kan u hun website bezoeken.

bottom of page